Vertaa Sähkö

Vertaa sähkö – Uusi sähkösopimus hetkessä!

Vertaamalla sähkösi useiden eri toimijoiden välillä voit säästää sähkön hinnassa paljon. Vertaa sähkö ja saa uusi sähkösopimus hetkessä!
Milloin esimerkiksi olet viimeksi verrannut sähkölaskusi hintaa uusiin edullisempiin sähkösopimuksiin? Voit yllättyä suuresti, kun rullaat alaspäin ja näet, mihin eri hintoihin sähköä tänä päivänä saa! Siispä vertaa sähkö!

Vertaile sähköä seuraavien sähköntarjoajien välillä:

alla olevien sähköntarjoajien välillä:

1. Fortum

Vertaa sähkö
Fortum on suuri Suomessa toimiva sähköntarjoaja, jolla on sähkösopimuksia joka lähtöön. Fortumin tämän hetken kuumin tarjous on heidän kuukausihintainen sähkösopimus, jossa hinta määräytyy asuntosi koon mukaan. He tarjoavat sopimuksia kolmeen eri asunto-luokkaan:

  • S-sopimus: Asunnoille, joiden pinta-ala on alle 44 m^2. Hinta tälle sopimukselle on 14€/kk, maksimivuosikulutuksella 2000 kWh.
  • M-sopimus: Asunnoille, joiden pinta-ala on 45-74 m^2. Hintana 19€/kk, maksimivuosikulutuksella 3000 kWh.
  • L-sopimus: Asunnoille, joiden pinta-ala on 75-80 m^2. Hinta 28€/kk, maksimivuosikulutuksella 5000 kWh.

Nämä Fortumin sopimukset ovat erittäin hyviä, sillä tulet tietämään tasan tarkkaan mitä maksat sähköstäsi, etkä joudu arvuuttelemaan aina kuukausittain, minkä kokoinen sähkölasku sieltä taas tulee.
Muita hyviä puolia: Kaikkiin sopimuksiin kuuluu ensimmäinen kuukausi veloituksetta, sekä se, että sähkö on 100% vesisähköä.

Katso Fortumin Tarjous

 

2. Kotimaan Energia

Vertaa sähkö
Kotimaan Energia on Suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sähkösopimuksia. Heiltä on mahdollista saada täysin ympäristöystävällistä sähköä, tosin sitä saa ainoastaan lisämaksua (4,90€/kk) vastaan. Tämä vastattaa siis sähkösopimuksen hintaa.

Kotimaan Energian parhaimpiin sähködiileihin lukeutuu tällä hetkellä “Lento Diili 24kk”. Siinä kuukausittainen perusmaksu on 2,9€ ja sähköenergia maksaa tasaisesti 6,69snt/kWh.
Vertailen seuraavaksi Fortumin tyyliin hintoja eri asunnon kokoihin nähden:

  • Kerrotalo-asunto: hinta-arvio 14,07€/kk, maksimivuosikulutuksella 2000 kWh.
  • Rivi- tai paritalo: hinta-arvio 19,63€/kk, maksimivuosikulutuksella 3000 kWh.
  • Suurempi talo: hinta-arvio 30,80€/kk, maksimivuosikulutuksella 5000 kWh.

Kuten sähkön vertailusta yltä näkee, sähkösopimuksen hinnat ovat hieman suuremmat kuin Fortumin tarjouksissa. Pitää pitää myös mielessä, että jos haluaa ympäristöystävällistä sähköä, joutuu näihin hintoihin vielä lisäämään 4,90€/kk. Tarjous myös lukitsee asiakkaan 24 kuukauden sopimukseen.

Hyviä puolia: Sopimuksen tehdessäsi saat 400 ilmaista Norwegian CashPoint-pistettä. He tarjoavat myös ilmaiseksi joka päivä tunnin ilmaista sähköä, mikä kerryttää vuodessa noin parin viikon edestä sähköä. Tarjouksessa hyviä puolia ovat myös sähkösopimuksen kiinteä hinta ja yhtiön kotimaisuus.

Katso Kotimaan Energian Tarjous

 

3. Nordic Green Energy

vertaa sähkö
Nordic Green Energy on Pohjoismaiden sähkömarkkinoilla toimiva yritys, joka tarjoaa edullista ja ympäristöystävällistä sähköä. He lupaavat sähköllensä kilpailukykyisen hinnan sekä asiakkaillensa mahdollisuuden valita sähkön alkuperän sopimusta tehdessä.

Heidän tämän hetken parhaimpiin tarjouksiin kuuluu pörssisähkön myyminen ilman välityspalkkiota.

Vertailen seuraavaksi Fortumin tyyliin hintoja eri asunnon kokoihin nähden:

  • Kerrostaloasunto: hinta-arvio 13,85€/kk, maksimivuosikulutuksella 2000 kWh.
  • Rivi- tai paritalo: hinta-arvio 17,28€/kk, maksimivuosikulutuksella 3000 kWh.
  • Suurempi talo: hinta-arvio 24,14€/kk, maksimivuosikulutuksella 5000 kWh.

Huomioithan, että tein sähkön hintojen vertailun tässä tapauksessa vesisähköllä. Tuuli- ja aurinkosähköissä hintaan tulee pieni korotus (euron tai kahden luokkaa).

Kuten yltä näkee, 2000 ja 3000 kWh hinnat olivat hiukan Fortumin hintoja suurempia, mutta Nordic Green Energy vei edullisimman sähkön tittelin 5000 kWh vuosikulutuksella. Ero sähköjen hinnoissa eivät ole suuria, mutta pitkän päälle erot kyllä näkyvät.

Hyviä puolia sopimuksessa ovat toistaiseksi voimassa oleva sopimus, edullisuus ja ympäristöystävällisyys. Huonoja puolia heidän tarjouksessaan ei oikein ole.

Katso Nordic Green Energyn Tarjous

 

Uusi sähkösopimus hetkessä!

Mitä tulee ottaa huomioon vertaillessa sähköä?

Sähköä voi Suomessa vertailla ilmaiseksi jokaisen sähköntarjoajan välillä. On täysin ilmaista vaihtaa ja tehdä uusi sähkösopimus uuden sähköntarjoajan kanssa.
Tosin tässä kannattaa olla tarkkana, onko nykyinen sopimuksesi määräaikainen vaiko toistaiseksi voimassa oleva. Vertaa sähkö siis huolella!
Jos kyseessä on määräaikainen sähkösopimus, lienee parasta odottaa sen loppumiseen ennen kuin alkaa etsimään uutta sähkön tarjoajaa. Jos taas sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, on uuden vaihtaminen paljon helpompaa.

Mitä siis sähkön hinnasta voi vertailla?

Vertaa sähkö aina vain parhaiden sähkötarjousten kesken.Sähkölaskusi vetailu koostuu kolmesta osasta: Sähköenergian hinnasta (40-50%), siirtopalvelun hinnasta (35%) sekä veroista. Vertaamalla eri sähkösopimuksia voit vaikuttaa näistä kolmesta osasta ensimmäiseen, eli sähköenergian hintaan. Käy katsomassa nämä sivut: sähkötarjous 4,99 ja sähkötarjous 3,99

Alla pieni sähkön vertailu-taulukko, vertailu tekee aina hyvää:

Yhtiö Hinnoittelu Energianlähteet Sopimusmuoto Tarjous
Nordic Green Energy Kuukausimaksu 6,99 €/kk ja käytetty sähkö Pörssisähkön hinnoilla Vesi-, tuuli-, ja aurinkosähkö (eri energialähteillä eri hinnat) Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Katso tarjous

Kotimaan Energia Perusmaksu 2,9€/kk + Sähkömaksu 6,69snt/kWh Yhdistelmä tuulienergiaa, vesienergiaa ja aurinkoenergiaa Määräaikainen 24kk sähkösopimus

Katso tarjous

Fortum Kiinteä hinnoittelu, joko 14€/kk, 19€/kk tai 28€/kk 100% hiilidioksidivapaata energiaa Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus

Katso tarjous

Mitä siis odotat? Vertaa sähkö ja säästä!

Tartu Fortumin Tarjoukseen!