Sähkön hintavertailu puolueeton

Sähkön puolueeton hintavertailu ei ole ikinä ollut helpompaa. Alla olevasta vaihtoehdoista voit vertailla tämän hetken uusimpia sähkötarjouksia. Löydät rullatessasi hieman alemmas kaikki tiedot tarjouksista, joita tarvitset puolueettomaan hintavertailuun.

Ja miksi sähkön hintaa kannattaa vertailla puolueettomasti? Vertailemalla eri tarjouksia ja sähköyhtiöitä voit säästää pitkän pennin vuodessa maksamastasi sähköstä. Parhaimmillaan säästöä voi syntyä yli sadan euron edestä. Samalla pääset vaikuttamaan sähkön alkuperään, kotimaisuuteen sekä siihen, onko sähköntarjoajasi paikallinen toimija. Toivottavasti löydät hyvän sähkösopimuksen alla olevista tekijöistä!

Parasta puolueetonta sähkön hintavertailua sivuiltamme

Seuraavaksi luvassa on tähän hetken parhaimmat tarjoukset. Niissä ilmenee sopimuksen hinta, sähkön alkuperä, tarjouksen hyvät ja huonot puolet sekä puolueeton arvostelu.

Fortum

Sähkön puolueeton hintavertailu
Fortum on pitkään Suomessa toiminut, suuri sähköntuottaja ja -välittäjä. Fortum on luotettava toimiva, jolla on aika ajoin hyviä sähkötarjouksia. Tällä hetkellä Fortumilla on käynnissä Fortum Vakio -sähkötarjous. Kyseinen sähkötarjous pitää sisällään kolmea eri kokoluokkaa: Vakio S, Vakio M ja Vakio L.

Tässä hieman kokoluokista (Kaikkien sopimusten hinnat sisältävät perusmaksun sekä sähkön hinnan.):

  • Vakio S: Hinta 14€/kk. Paras vaihtoehto, jos asut kerrostaloasunnossa. Tässä sopimuksessa vuosikulutus saa olla maksimissaan 2000 kWh vuodessa.
  • Vakio M: Hinta 19€/kk. Toimiva vaihtoehto, jos asut suuremmassa kerrostaloasunnossa tai pienessä pari- / rivitalossa. Vuodessa saat kuluttaa maksimissaan 3000 kWh vuodessa.
  • Vakio L: Hinta 28€/kk. Hyvä vaihtoehto suurelle kerrostaloasunnolle sekä keskikokoiselle rivi- tai pariasunnolle. Kulutus tässä sopimuksessa saa olla maksimissaan 5000 kWh vuodessa.

Puolueettomia ajatuksia Fortumista: Kaikki Fortumin Vakio -sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia, eli sinun on helppo lopettaa tai vaihtaa pois tällainen sopimus, jos mieli niin tekee. Vakio -sopimuksissa on myös erittäin helppo hinnoittelu, eikä sinun tarvitse huolehtia tuleeko sähkölasku kasvamaan, kunhan olet pysynyt käyttörajojen sisällä. Fortumin välittämän sähkön alkuperä on 100% hiilidioksidivapaata, sähkön alkuperänä vesi- ja tuulienergia.
Muista myös, että Fortumin sähkösopimuksiin kuuluu ilmainen ensimmäinen kuukausi!

Tutustu Fortumin Tarjouksiin

 

Kotimaan Energia

Kotimaan Energia
Kotimaan Energia on Suomalainen, kilpailukykyseen hintaan sähköä tarjoava yhtiö. Heiltä on mahdollista saada 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Kotimaan Energialla on tällä hetkellä käynnissä Lento Diili 24kk. Diilissä on monia hyviä ja verrattaen kilpailukykyisiä lisiä.

Tietoja Lento Diili 24kk:stä:

  • Hinta hieman kalliimpi suhteessa Fortumin diileihin.
  • Toisaalta joka päivä saat tunnin ilmaista sähköä, joka vuodessa tarkoittaa noin kaksi viikkoa ilmaista sähköä.
  • Diilin perusmaksu on 2,90€/kk ja sähkön hinta 6,69snt/kWh. Turvallinen siksi, että hinna pysyvät samana koko sopimuskauden ajan.

Hieman eroavaisuuksia esimerkiksi Fortumin diiliin on, että Kotimaan Energialla täytyy maksaa 4,90€/kk lisää vakiomaksujen päälle, jos haluaa, että sähköenergia on tuotettu uusiutuvalla energialla sisältäen vesi-, tuuli- ja sähköenergiat. Pieniä etuja tässä diilissä ovat , että aloituksen yhteydessä Kotimaan Energia tarjoaa ilmaiseksi 400 Norwegian Cashpoint -pistettä. He myös antavat muuton yhteydessä 120 tuntia ilmaista sähköä. Aika mukavaa.

Tutustu Kotimaan Energian Tarjoukseen

 

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on osa Troms Kraft-energiakonsernia. Heidän toiminta uloittuu Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Nordic Green Energyllä on varsin kilpailukykyiset sähkön hinnat, sekä heidän asiakaspalvelu toimii moitteettomasti. Nordic Green Energyllä on tällä hetkellä tarjouksissa Pörssisähköä ilman välityspalkkiota.

Pörssisähkö ilman välityspalkkiota:

  • Hinta koostuu kuukausimaksusta 6,99€/kk sekä sähkön Spot-hinnasta, eli pörssihinnasta. Nordic Green Energy ei lisää välityspalkkiota Spot-hinnan päälle, kuten yleensä sähköntarjoajat tekevät. Tämä hinnoittelu voimassa Vesienergialla tuoteussa sähkössä.
  • Tuuli- ja Aurinkovoimalla tuotetuissa sähköissä Spot-hinnan päälle tulee vielä 0,30snt/kWh lisämaksu.

Puolueeton vertailu Nordic Green Energyn tarjouksesta: Heidän tarjous on erittäin kilpailukykyinen, jos asunnossasi käytetään paljon sähköä (päälle 5000kWh/vuosi). Tässä tapauksessa kyseisen tarjouksen hinta tippuu alemmaksi, kuin mitä Fortum pystyy tarjoamaan. Nordicin tarjous on myös toistaiseksi voimassa oleva, eli kuluttajalle helpompi vaihtoehto verrattuna määräaikaiseen sopimukseen.

Katso Nordic Green Energyn Tarjous

 

Sähkön puolueeton hintavertailu-taulukko

Sähkötarjous Perusmaksu Sähkön hinta Linkki tarjoukseen
Fortum Vakio S Kuuluu Hintaan 14€/kk

Katso tarjous

Fortum Vakio M Kuuluu Hintaan 19€/kk

Katso tarjous

Fortum Vakio L Kuuluu Hintaan 28€/kk

Katso tarjous

Kotimaan Energia – Lento Diili 24kk 2,90€/kk 6,69snt/kWh Katso tarjous
Nordic Green Energy – Pörssisähkö ilman välityspalkkiota 6,99€/kk Spot-hinta (Pörssisähkö)

Katso tarjous

Oletko lukenut muiden nettisivujen sähkön hintavertailuja?

Google vaikuttaa olevan täynnä puolueettomia sähkön vertailu -sivustoja. Kuitenkaan aika harva näistä on täysin puolueeton, vaan tarjousten järjestyksellä on yleensä jonkin sortin rahallinen motiivi. Ehkä ensimmäisenä oleva sähkönmyyntiyhtiö tarjoaa eniten rahaa uudesta asiakkaasta. Tai joidenkin sivustojen omistajilla voi olla suoria yhteyksiä heidän eniten promoamiin yrityksiin.
Tämän vuoksi on tärkeää ottaa selvää sivuston laadusta ja siitä, ajaako se ihan puolueettomasti asiaansa. Tältä kyseiseltä sivulta voit ainakin löytää hyviä mielipiteitä eri sähköyhtiöistä ja niiden tarjouksista. Tekstit ovat kirjoitettu mahdollisimman puolueettomasti, mutta tottakai jokaisella on aina entuudestaan tiettyjä ennakkoluuloja ja arvoja, jotka heijastuvat heidän kirjoittamaan tekstiinsä. Toivottavasti täällä ei ole käynyt liian vahvasti niin!

Mistä puolueeton hintavertailu syntyy?

Sähkön puolueeton hintavertailu syntyy eri sähkönmyyntiyhtiöiden tutkimisesta ja tarjousten etsimisestä. Olen yrittänyt löytää edullisimmat, kaikista läpinäkyvimmät ja puolueettomimmat tarjoukset tälle sivulle, jotta sinun kuluttajana olisi helppo niitä käydä läpi.
Puolueettomuus sikseen; oma mielipiteeni on, että Fortumin tämänhetkinen tarjous on erittäin vahva ja hyvä, sillä se estää yllätysten syntymisen ja muutenkin on melko huoleton, sillä hinnat pysyvät aina samana.

Toivottavasti sait ylläolevasta tekstistä irti ajatuksia puolueettomaan sähkön hintavertailuun!

Jos et vielä ole niin tehnyt, käy tutustumassa Fortumin tarjoukseen alla olevaa nappia painamalla!

Tartu Fortumin Tarjoukseen!